Design for det som kommer (fullt)

La oss prototype et AI-produkt!

I denne «hands on»-sesjonen kommer du opp med og designer et produkt drevet av maskinlæring. Utforsk de nye, digitale interaksjonene som oppstår ut av maskinlæring, og hvordan du kan få bruk for disse interaksjonene i ditt arbeid i dag. Din guide er designeren Josh Clark, forfatteren av Designing for Touch, og ambassadør for den nære framtida. Når vi bygger vår prototype sammen, lærer du den praktiske prosessen, teknikker, og designmønstre for design av maskinskapt innhold og interaksjon. I tillegg kommer du til å plukke opp lærdommer og perspektiver for design for voksende plattformer. Du kommer til å lære nye UX-teknikker for tjenester og merkevare på tvers av «framtidsteknologi» som tale, boter, fysiske grensesnitt og kunstig intelligens. Du kommer til å gå hjem inspirert til å skape.

På veien lærer du å:

  • Forstå maskinlæringsteknologiene som er lett tilgjengelige og klare for bruk som designmateriale nå, og lære hvordan de kan passe inn i dine produkter og prosesser.
  • Bruke noen av de nye prototypingsverktøyene for smarte/AI-grensesnitt.
  • Bruke lek og eksperimentering for å skape ekte produkter med ny teknologi.
  • Bruke kjente designteknikker i ny kontekst og oppdage nye måter å designe for smarte/AI-grensesnitt.
  • Skape ærlige grensesnitt som styrer forventninger og guider atferd som matcher systemets faktiske evner.
  • Å gi ditt grensesnitt et subtilt kroppsspråk for å antyde for brukeren hvordan nye tjenester fungerer.
  • Å etablere nye designprinsipper for presentasjon av maskinskapt innhold og maskinskapte konklusjoner og interaksjoner.
  • Å definere det essensielle i tjenesten du tilbyr. Hva er konstant på tvers av alle plattformer? Hva er de unike mulighetene i hver av de framvoksende kanalene til å forbedre eller forlenge det essensielle i tjenesten din?

Tidspunkt: Onsdag 17. oktober klokka 09.00-15.00 (inkludert lunsj)
Sted: Oslo Kongressenter

Josh Clark

Gründer og interaksjonsdesigner
Big Medium