Meny

Bli Webdagene-sponsor!

Webdagene er Skandinavias viktigste webkonferanse. I 2018 arrangeres Webdagene 17.-19 oktober i Oslo Spektrum. Som sponsor får du en fantastisk mulighet til å møte hele det digitale Norge under ett tak!

Hvorfor sponsor Webdagene?

Ønsker du å nå det som kryper og går av digitale hoder i Norge? Webdagene er kjent for suverent bra foredrag og nettverksbygging, og er det viktigste stedet å være hvis du jobber med web i Norge og snart Skandinavia.

Sponsorkonseptet – ikke som alle andre konferanser

Vi rigger hele Oslo Spektrum på en helt ny måte, hvor du som sponsor blir en integrert del av opplegget. Det betyr at vi ikke vil ha kjedelige messestands med roll-ups og beach flagg. Vi vil gi dere en funksjon på konferansen, som deltakerne higer etter å besøke. Vi deler ut oppgaver som å serverer popcorn, kaffe, smågodt, iskrem eller kun være en chill sone eller en ladestasjon og så videre…

Ta gjerne en titt på bildene og videoene fra Webdagene 2014, 2015, 2016 og 2017.

Pakkene

Vi tilbyr tre forskjellige pakker. Ta kontakt med marte.brennbakken@netlife.com for et tilbuds om passer ditt firma. 

Den passive

Dere vil bli plassert nær en chill-sone eller en ladestasjon hvor deltakerne kan slappe av og lade telefonene. Dere vil få deres egen plass i området hvor det vil være mulig å legge ut flyers og annet give-aways. Området vil bli merket med logoen deres slik at den vil være tydelig for alle å se. Det vil ikke være plass eller mulighet til å ta med roll-ups eller ekstern skjerm. Vi oppfordrer sponsorene til å være tilstede i dette området under pausene.

Ta kontakt for pris.

Den aktive

Dere vil få et eget sponsor-bord og en unik aktivitet for å tiltrekke dere deltakere. Kaffe, iskrem, popcorn, shuffle-boars etc.. Hvis dere har noen ønsker eller andre gode ideer, kom gjerne med forslag til oss! Vi ønsker at alle aktivitetene er unike, og prøve å unngå å ha flere av samme type aktivitet fordelt på flere sponsorer. I denne pakken er plass til en/to skjermer på sponsorboden dere får tildelt. Det er ikke lov med roll-ups, men ta gjerne med flyers og annet give-aways. 

Ta kontakt for pris.

Hovedsponsor

Dere vil få samme tilbudet som "de aktive" sponsorene. Men dere vil få et større område på konferansen og 5 minutter fri taletid på scenen i en av de lengre pausene. Dere vil bli presentert som en av to hovedsponsorer på konferansen og i all kommunikasjon frem mot konferansen. 

Ta kontakt for pris.

Kaffekopper, vannflasker, godteriposer og annet materiell på konferansen vil ha sponsorlogo.

Vi fakturerer fortløpende etter at kontrakten er signert.

Interessert i å bli sponsor på Webdagene?
Ta kontakt med marte.brennbakken@netlife.com