Meny
Mia Kolbeinsen
Mia Kolbeinsen Young

Mia Kolbeinsen

Kommunikasjonsleder, Bymiljøetaten i Oslo kommune.

Mia leder et team av Oslo-entusiaster som brenner for å kommunisere med, inspirere og engasjere byens innbyggere.

Tidligere har Mia jobbet som rådgiver og partner i PR-byråer med strategisk og operativ kommunikasjon for kunder innen privat næringsliv, offentlig sektor og frivillige organisasjoner. Hun har jobbet for oppdragsgivere innen alt fra fiskeri, energi, samferdsel til gen-økologi. Før dette jobbet hun med en annen kreativ form for kommunikasjon, som blomsterdekoratør.

I 2015 var hun og hennes kollega Cecilie finalister til prisen «Årets sosiale medier ildsjel», og i 2017 ble teamet kåret til «Årets sosiale medier fagmiljø» under Social Media Days.

Samfunnsoppdrag på sosialt vis

De elsker jobben med å kommunisere det samfunnsnyttige på en måte som gjør Oslos befolkning interessert og engasjert. De har tydelige mål for hva de ønsker å oppnå, men er også tydelige på at det skal gjøres på målgruppens premisser. 

Mia vil vise eksempler fra hverdags- og kampanjekommunikasjon i sosiale kanaler. Hun viser ulike virkemidler for å skape oppmerksomhet og engasjement, og hvorfor det er sabla kjekt å ha filmproduksjon inhouse. 

Cecilie snakker om viktigheten av dialogen i sosiale kanaler og at alle skal få et svar. Det handler om respekt, tillit, gode relasjoner og anbefalinger. Og ikke minst - dialogen gir verdifull innsikt og utsikt.