Meny
Leah Reich
Leah Reich Young

Leah Reich

Senior brukeranalytiker, Spotify

Leah Reich er forfatter, har en doktorgrad i etnografi, og er bosatt i Stockholm. I arbeidene sine utforsker hun krysningene mellom det personlige og universelle, det taktiske og fundamentale - hvordan det står i forhold til hverandre, og hvordan det sammen hjelper oss å navigere gjennom gledene og utfordringene som mennesker.

Leah jobber for øyeblikket i Spotify, som senior brukeranalytiker, og fokuserer på opplevelsen hos musikk-forbrukere. Før hun begynte i Spotify, var hun Slacks første brukeranalytiker, hvor hun var med på å utvikle en praksis i brukeranalyse som ga produktteam innsikten de trengte for å lage nye funksjoner, og samtidig gi dem en dypere, mer fundamental forståelse av deres brukere og produkt. 

Leah er også erfaren essayist og spaltist, og skrev nylig en spalte i The Verge kalt «How to be human».

Understanding humans (en)

Are you really fixing your customer's problem?

Are you sure you really understand the core human experience to the problem you are trying to solve with digital solutions? With her impressive background from user research in Slack and now Spotify, Leah will address issues around trust and technology and reflect around the digital experience versus the human experience.

This talk will be on Thursday.