Meny
no / en
Ida Aalen
Ida Aalen Young

Ida Aalen

Frilanser, Ida Aalen

Ida er skribent, holder foredrag og kurs, og gjør rådgivning innen sosiale medier, digital strategi og brukervennlighet. Tidligere jobbet hun 7 år sammen med oss i Netlife Research. Ida begynte som interaksjonsdesigner, gjorde stadig mer prosjektledelse og i 2016 var hun kommunikasjonssjef og satt i selskapets ledergruppe.

Ida har gitt ut to bøker og ble kåret til Årets sosiale medier-personlighet i 2016. På Webdagene 2017 skal hun både holde workshop om sosiale medier sammen med Anja Schönhaug og fortelle om effektive og enkle måter å brukerteste på. Vi er klare, Ida!

Workshop! Sosiale medier, fra rot til ROI!

I snart 10 år har vi prøvd, feilet – men også lykkes. Bak oss ligger en haug med gamle kontoer, fluffy strategier og nyttige erfaringer. Nå er tiden inne for å rydde.

I snart 10 år har vi prøvd, feilet – men også lykkes. Bak oss ligger en haug med gamle kontoer, fluffy strategier og nyttige erfaringer. Nå er tiden inne for å rydde. På denne praktiske workshopen hjelper vi deg med å kaste ut det du ikke trenger og fokusere på de kanalene og det innholdet som gir deg valuta for pengene.

Les mer om workshopen her.

Enkel og effektiv brukertesting

7 enkle, effektive teknikker som du kan ta i bruk i morgen.

Alle er enige i at brukertesting er lurt - men hvem har tid til det? I dette foredraget deler Ida Aalen 7 enkle, effektive teknikker som du kan ta i bruk i morgen. Hun gir deg også råd om hvordan du kan overbevise folk om å sette av mer tid til testing.

Få med deg Ida på fredag.