Meny
Cecilie Cottis Østreng
Cecilie Cottis Østreng Young

Cecilie Cottis Østreng

Kommunikasjonsrådgiver, Bymiljøetaten i Oslo kommune

Cecilie er kommunikasjonsrådgiver i Bymiljøetaten, Oslo kommune. Hun er etatens imøtekommende, hyggelige, forståelsesfulle, tålmodige og bestemt stemme på Facebook. Hun brenner for dialogen med hvert enkeltmenneske på sosiale medier, at den skal oppleves god og respektfull selv når temaet er vanskelig og konfliktfylt. 

Cecilie er i tillegg til å være en dyktig og kreativ kommunikatør også sosionom og poet, og har tidligere jobbet mange år som sosialarbeider. Hun har utdannelse i kommunikasjon, grafisk design og sosiologi. I 2015 var Cecilie finalist som «Årets sosiale medier ildsjel» og i 2017 del av teamet som ble kåret til «Årets sosiale medier fagmiljø» under Social Media Days.

Samfunnsoppdrag på sosialt vis

De elsker jobben med å kommunisere det samfunnsnyttige på en måte som gjør Oslos befolkning interessert og engasjert. De har tydelige mål for hva de ønsker å oppnå, men er også tydelige på at det skal gjøres på målgruppens premisser. 

Mia vil vise eksempler fra hverdags- og kampanjekommunikasjon i sosiale kanaler. Hun viser ulike virkemidler for å skape oppmerksomhet og engasjement, og hvorfor det er sabla kjekt å ha filmproduksjon inhouse. 

Cecilie snakker om viktigheten av dialogen i sosiale kanaler og at alle skal få et svar. Det handler om respekt, tillit, gode relasjoner og anbefalinger. Og ikke minst - dialogen gir verdifull innsikt og utsikt.